Menu
 • Maar drukwerk koop je toch in bij een drukker?
  Helemaal mee eens. Dat is dan ook precies wat wij doen. Drukwerkinkoop is ons vak. Door technische ontwikkelingen, specialisaties en differentiaties is de grafische industrie een doolhof geworden waar je goed de weg moet kennen. Een vertrouwde drukker is niet voor elke opdracht de beste drukker. Drukmotief volgt alle ontwikkelingen en weet precies welke producties bij welke drukker het beste tot hun recht komen.


  Een
  extra schakel?
  Die is vast duurder! Dat blijkt niet het geval te zijn. Wij merken dagelijks dat onze prijzen vaak beter zijn dan de offertes die opdrachtgevers rechtstreeks van een drukker krijgen. Hoe dat kan? Drukmotief spreekt de taal van de grafische wereld, geeft heldere opdrachten en realiseert een groot inkoopvolume. Daardoor bieden wij onze klanten altijd een scherpe prijs. Bovendien realiseren wij tijdwinst. Wij begeleiden immers de productie en bewaken de kwaliteit.


  Dan zal de kwaliteit wel minder zijn…
  Integendeel. Kwaliteit is ons bestaansrecht. Wij werken alleen met gerenommeerde drukkerijen die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Reclamebureaus en grafisch ontwerpers leggen de lat terecht heel hoog. Daar kunnen wij prima aan voldoen. Vaak staan we naast de drukpers, soms samen met onze klant, om de puntjes op de i te zetten. Wij willen altijd voorspelbaar produceren. Daarom spreken wij vooraf goed door wat u mag verwachten. Indien nodig vergezeld van dummy’s en voorbeelden.


  Ons reclamebureau verzorgt het drukwerk altijd!
  Dat kan een goede keuze zijn. Bij veel bureau’s is kennis van drukwerk aanwezig. Toch hebben wij in ons klantenbestand veel grafisch ontwerpers die gebruik maken van onze expertise. In goede samenspraak komen wij dan tot een keuze die ook voor u in alle opzichten voordeel oplevert.


  Maar hoe werkt het dan?
  U, of uw reclamebureau, stelt uw vraag aan ons. Wij beoordelen bij welke leveranciers uw productie het beste past en vragen meerdere offertes aan. Op basis van deze aanbiedingen maken wij voor u een offerte. Dat gaat snel en de offerte is een fixed-price, inclusief onze begeleiding. Bovendien heeft u bij ons één contactpersoon die uw gehele productie begeleidt. Van offerte tot factuur. Wel zo handig.

 • Bel ons!

  055-5348303